-
Sunum - Tanıtım 0/2
-
Lecture1.1
-
Lecture1.209 min
-
-
Tanımlar ve Kavramlar 0/3
-
Lecture2.102 min
-
Lecture2.201 min
-
Lecture2.301 min
-
-
Gıda Güvenliğini Tehdit Eden Tehlikeler 0/3
-
Lecture3.103 min
-
Lecture3.201 min
-
Lecture3.301 min
-
-
Mikroorganizmalar 0/6
-
Lecture4.102 min
-
Lecture4.205 min
-
Lecture4.302 min
-
Lecture4.402 min
-
Lecture4.501 min
-
Lecture4.602 min
-
-
Gıda Güvenliğini Tehdit Eden Tehlikeler Nasıl Engellenir? 0/5
-
Lecture5.103 min
-
Lecture5.201 min
-
Lecture5.303 min
-
Lecture5.403 min
-
Lecture5.504 min
-
-
Gıdalarımızda Var Olan Bakterileri Nasıl Yok Ederiz? 0/2
-
Lecture6.104 min
-
Lecture6.202 min
-
-
Gıdaların Muhafazası 0/1
-
Lecture7.103 min
-
-
Gıda Bozulmaları 0/1
-
Lecture8.104 min
-
-
Gıda Kaynaklı Hastalıklar 0/1
-
Lecture9.104 min
-
-
Mutfak Hijyeni 0/2
-
Lecture10.104 min
-
Lecture10.209 min
-